Korgmarkis

Reklam med funktion

Korgmarkisen är inte bara ett solskydd. Förutom att ge ett mycket bra sol- och värmeskydd är denna typ av markis estetiskt tilltalande och en utmärkt reklamplats.

Korgmarkiser är ett effektivt sätt att synas för många butiker och restauranger.

Korgmarkiser skyddar produkter och inventarier såväl som möbler, mattor och gardiner mot blekande UV-strålar. Den ger också en behaglig inomhustemperatur.

Korgmarkiserna finns i många olika modeller – och kan även anpassas helt efter dina egna idéer.

Markisstativet tillverkas i aluminium, vilket gör att det har mycket god livslängd och framförallt inte rostar. Avancerad teknik gör det möjligt att producera ett stort antal former som passar till de flesta fönstertyper.

Stativen kläds med dukar av främst akrylfiber. Föredrar du polyestermaterial så finns ett stort antal färger att välja mellan. Du kan välja mellan fast monterade eller uppdragbara korgmarkiser. (Markis med polyester kan dock enbart monteras fast.)

Väljer du uppdragbara korgmarkiser kan du välja mellan manuellt uppdrag med lina eller vev och växel eller motor som kan kompletteras med sol- och vindautomatik. Det gör din anläggning helautomatisk.

Det är viktigt att välja en kvalitetsmarkis från en pålitlig leverantör för att säkerställa att den är tillverkad av högkvalitativa material och att installationen sker på ett säkert sätt. En professionell installation kommer också att garantera att din markis fungerar korrekt och ger maximalt skydd och komfort.

Korgmarkiser – en perfekt lösning för både estetik och komfort

Sammanfattningsvis kan man säga att korgmarkiser är en utmärkt investering för alla som vill ha en snygg och praktisk lösning för att skydda sig mot sol, regn och insyn. Med olika färger, storlekar och motoriserade alternativ att välja mellan, är det enkelt att hitta en markis som passar dina behov och smak.

Korgmarkiser finns i olika storlekar och färger och kan anpassas efter dina behov och önskemål. De kan även vara motoriserade, vilket gör det enkelt att justera höjden på markisen och styra den med fjärrkontroll eller automatiskt genom sol- och vind sensorer.

Varmt välkommen om du vill veta mer om våra korgmarkiser!

Vill du veta mer om hur du kan välja rätt typ av markis? Kolla gärna in vår guide.