Träpersienner

Persienner som skapar en varm atmosfär och ett spännande skuggspel

Persienner är populära och vi levererar och monterar persienner i både bostäder och kontor i Kungälv, Ale, Lilla Edet och Stenungsund med omnejd.

Ibland kan det kännas att rummet är klart, med rätt möbler, färger och prylar. Ändå är det något sam saknas – rätt ljus. Med en träpersienn kan du förvandla ett besvärande ljus till en mjuk reflex.

Våra träpersienner är svensktillverkade och du kan få dem i precis de mått du önskar. Vi använder enbart de bästa råmaterialen. Lamellerna görs i lind som är ett starkt och tåligt träslag. Du kan välja mellan tolv olika nyanser med drygt tjugo olika färger på tygbanden. Allt i högsta kvalitet och med tre års garanti.

Kungälvs solskydd – ditt självklara val.

Närliggande orter där vi ofta förser kunder med träpersienner:

  • Kungälv
  • Ale
  • Lilla Edet
  • Stenungsund
  • Tjörn
  • Orust

Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att hitta rullgardiner utifrån dina behov. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Persienner – en allsidig lösning

Persienner är en fantastisk tillägg till alla rum. De kan omedelbart förvandla känslan av ett utrymme och skapa en varm och inbjudande atmosfär. Genom att enkelt justera persienner kan man skärma av och reglera ljuset och därigenom skapa den önskade stämningen.

Styr ljusinsläpp i rummet

En av de mest imponerande egenskaperna hos persienner är deras förmåga att kontrollera ljuset. Genom att vrida persiennerna kan man justera mängden ljus som släpps in i rummet. Om det är en varm sommardag kan man vrida persiennerna så att de reflekterar solens strålar, vilket gör rummet svalare och bekvämare. Å andra sidan kan man på en mörk vinterdag öppna persiennerna helt för att maximera naturligt ljus och därigenom höja humöret.

Ett effektivt insynskydd

Persienner fungerar också som ett skydd mot insyn och kan därmed skapa en känsla av avskildhet och integritet. Genom att justera persiennerna kan man enkelt se ut utan att andra kan se in. Detta är särskilt viktigt för de som bor på markplan eller har fönster som vetter mot en gata eller en trädgård.

En designfaktor

Persienner har också en estetisk funktion. De kan ge rummet en distinkt stil och hjälpa till att skapa en harmonisk inredning. De finns i en mängd olika material, färger och former för att passa alla typer av rum och stilar.

Sammanfattningsvis är persienner en mångsidig och praktisk lösning för att förändra stämningen i ett rum. De kan skärma av och reglera ljus, skydda mot insyn och samtidigt ge rummet en distinkt stil och karaktär. Med persienner kan man skapa en bekväm, intim och personlig atmosfär i sitt hem.