Rullgardiner

Klassiker i nya variationer

Rullgardiner är populärare än någonsin och används som gardin men också för att skapa rätt ljusbalans i rummet. Ett perfekt insynsskydd och solskydd som både är snyggt och funktionellt. Du har även möjlighet att kontrollera hur mörkt du vill ha i ditt rum med våra rullgardiner. Tack var rullgardiner blir din dag helt enkelt mer behaglig.

Rullgardiner finns i tre olika grundutföranden med olika alternativ för manövrering eller med motor.

Textilierna finns från tunna transparenta till fördunklande, men även med högreflekterande baksida för stora glaspartier. Urvalet av färger och mönster är stort vilket ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar.

Avslutningslister i trä är ett kreativt alternativ. Fjärrstyrda gardiner blir allt vanligare eftersom man då har möjligheten att styra hela fasader med en knapptryckning.

Måttanpassade rullgardiner

Vår rullgardiner levereras måttillverkade exakt utifrån dina anvisningar och behov. När du väljer rullgardiner från oss slipper du extraarbete där du själv måste förkorta produkten. Detta krävs oftast när man köper rullgardiner i standardmått i diverse byggvaruhus. Hos oss ser vi till att både bredd och höjd blir precis som du angett i din order. För att du skall kunna ta mått för dina rullgardiner är det viktigt att du har planerat hus du tänker montera dem.

Kontakta oss om du önskar mer information. Vi hjälper dig mer än gärna!

Vi förser följande orter med rullgardiner:

  • Kungälv
  • Ale
  • Lilla Edet
  • Stenungsund
  • Tjörn
  • Orust

Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att hitta rullgardiner utifrån dina behov. Du hittar våra kontaktuppgifter här.