Markiser i Kungälv, Nol, Orust, Stenungsund, Surte, Tjörn med omnejd

Markiser ger ett bra solskydd till altan och terrass samt till fönster för att minska ljuset från solen.

Kungälvs Solskydd har bl.a. vikarmsmarkiser och korgmarkis för både bostäder och butiken. Hos Kungälvs Solskydd hittar du garanterat det du söker bland utvändigt solskydd.

Markiser för ditt hem

Vare sig man har balkong eller stora fönster i söderläge eller ej så kan man ibland vilja skärma av ljuset från solen. Med en markis från Kungälvs Solskydd AB så kan man med enkelhet skärma av solens ljus från att blända eller om det kanske blir för varmt i hemmet, butiken eller lokalen. Ibland är det bara för ljust för att se på en film mitt på dagen med familjen eller för att ha surfplattan i knäet när man sitter i köket. Har man direkt solljus in till lokalen eller butiken kan det bli otroligt varmt och skärmar man av ljuset och värmen med en utvändig markis så sparar man in med pengar på nedkylning och hjälper samtidigt miljön.

Vi erbjuder alla sorters lösningar med olika typer av markiser och solskydd, där vi hjälper kunder från Kungälv, Stenungsund med omnejd varje dag.

Korgmarkis

Har du en butik så rekommenderar vi en korgmarkis för att avskärma solens starka strålar men också för att på ett väldigt effektivt sätt markera att just du är där. Det är ett smidigt sätt att marknadsföra butikens namn och det syns på långa avstånd. Förutom att marknadsföra just din butik eller lokal så skyddar det även produkter från UV-strålar och hjälper till att hålla en behaglig inomhustemperatur.

Förutom att korgmarkisen har ett bra solskydd och värmeskydd så är det även estetiskt tilltalande och utmärkt reklamplats.

Vikarmsmarkis

För villan eller balkongen så är en vikarmsmarkis det du ska ha. Man får högt i gånghöjd och den skärmar effektivt av de stekande solstrålarna. Vissa av våra vikarmsmarkiser går också att komplettera med en frontrullgardin. Helt perfekt när solen ligger lågt eller om man vill skydda ännu mer från insyn.

För villaterrassen, balkongen, uteserveringen, kiosken m.m så är vikarmsmarkisen en perfekt lösning där man behöver fri gånghöjd.

Terrassmarkis

Med en automatisk terrassmarkis kan man luta sig tillbaka med fjärrkontrollen i handen. Vare sig den används hemma eller på en uteservering så är det inte bara otroligt smidigt utan även praktiskt eftersom kassetten på modellen vi har endast mäter 135mm i höjdled. Det innebär att den passar perfekt där man inte kan montera den så högt över dörrar eller takfötter. För det medelstora fönstret eller för fönsterpartier så kan vi varmt rekommendera fallarmsmarkiser. De är enkla att styra inifrån eller utifrån med hjälp utav ett band. Smidigt att bara dra ner eller dra upp markisen som skyddar från solen och dess strålar!

Det finns alltså en rad olika alternativ för dig som är intresserad av markiser i Stenungsund, Kungälv eller vart du än befinner dig i regionen. Känner du dig osäker på vad som passar i just ditt fall?

Varmt välkommen att besöka eller kontakta oss. Titta runt bland vårt sortiment här på webbplatsen eller kom in i vår butik på Utmarksvägen 18 i Kungälv. Vi välkomnar alla kunder från Kungälv, Stenungsund, Tjörn, Orust, Surte, Ale, Nol med omnejd.