Lamellgardiner

Lätt att placera & variera

Vi levererar mycket lamellgardiner till både kontor och bostäder i Kungälv, Ale, Nol, Orust, Stenungsund,  Tjörn med omnejd.

Det finns många fördelar med att använda sig av lamellgardiner. De är skjutbara i sidled och ljusinsläppets vinkel kan varieras åt det håll som passar bäst. Detta är en av flera fördelar som underlättar din vardag. Därför passar lamellgardinen särskilt bra i rum med stora glaspartier eller i uterum där man är mån om att inte förlora utsikten. Det blir inte bara effektivt, utan väldigt snyggt med med dessa typer av gardiner.

Lamellgardiner för alla rum

Det spelar ingen roll om gardinen hängs vågrät eller vinklat för lamellernas skena, tyngd och kedja gör att de ändå alltid hänger lodrätt. En lamellgardin gör sig lika bra i badrummet som i köket. Eller varför inte en mörkläggande i sovrummet? Lamellgardiner som solskydd är idag mycket populära i de svenska hemmen. Tack vare sin enkla design och höga effektivitet är det en produkt som gör stor nytta i ditt hem.

Lamellerna kan lätt bytas ut och anpassas till nya färger och strukturer.

Skötsel

Väven bör dammtorkas med en mjuk trasa eller en dammvippa. Gör detta med jämna mellanrum och hålla lamellgardinerna rena och fräscha. Eventuella fläckar kan tas bort med en mjuk trasa och ljummet vatten. Kom ihåg att separata tvättråd finns också för olika lamell kvaliteter. Läs igenom bruksanvisning som eventuellt medföljer lamellgardinerna för att kontrollera hur lamellerna bör rengöras.

Kontrollera att avståndshållare och bottentyngder ligger rätt till, just för att inta skada lamellerna vid vinkling. Vad manövrering, kontrollera att lamellerna löper fritt och inte fastnar i kontakter, radiatorer och andra eventuella hinder.

Är du intresserad av att köpa solskydd eller önskar du mer information? Du hittar våra kontaktuppgifter längst ned på hemsidan eller här.

På jakt efter högkvalitativa lamellgardiner i Stenungsund, Tjörn, Orust, Ale & Kungälv? Välkommen att kontakta eller besöka oss på Kungälvs Solskydd.

Vi förser följande orter med lamellgardiner:

  • Kungälv
  • Ale
  • Lilla Edet
  • Stenungsund
  • Tjörn
  • Orust

Varmt välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att hitta rullgardiner utifrån dina behov. Du hittar våra kontaktuppgifter här.