Sidomarkis

Sidomarkis att skärma av uteplatsen eller balkongen med

När du har ett behov av att skärma av på altanen eller från grannen är en sidomarkis ett utmärkt alternativ. Förhindra insyn och gränsa av din tomt enkelt. Med en väl vald sidomarkis kan du skapa din egen lilla uteservering. Eller varför inte skärma av din balkong från grannen och få ett effektivt insynsskydd. Ibland vill man bara ha lite mer tid för sig själv och slippa att bli iakttagen. Hos Kungälvs Solskydd hittar du sidomarkiser av hög kvalitet för just ditt hem.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig som kund. Beskriv din situation och dina förutsättningar och vad du är ute efter, så ser vi till att dina förväntningar möts. Du hittar oss i Kungälv, där vi dagligen hjälper kunder från hela regionen med sidomarkiser, solskydd, persienner och allt du kan tänka dig. Hos oss kan du alltid förvänta dig ett nära och personligt bemötande, där du som kund blir tagen på allvar. Vi har långvarig erfarenhet av branschen och ser till att du får bästa möjliga lösning för just ditt hem.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill lägga en beställning på sidomarkis eller något annat i vårt sortiment! Vi har ett brett sortiment av produkter för utvändigt bruk. Vi hörs!