Plisségardiner

Plisségardiner har många fördelar. Ett flexibelt solskydd som går att dra upp, ner eller mittemellan för att agera solskydd eller insynsskydd. Plisségardiner går även att dra nerifrån och upp, då täcks bara nedre delen av fönstret. Perfekt när du bara vill ha ett insynsskydd i exempelvis kök eller badrum.

Vill du ha insynsskyddat eller behöver du skärma av ljuset för att få behaglig arbets- eller hemmiljö är det en plisségardin du ska ha. Vi har stor variation av vävar som kan kombineras till den färg och funktion som passar just dig. Från mörkläggande till de som enbart dämpar värme och ljus. Gemensamt för alla vävar är att de har hög ljusäkthet, är lätta att hålla rena och att de dessutom tar minimal plats när de är uppdragna. Dessa solskydd finns även i ”pappers-plisséer” vars kvalitet inte är den bästa. Anledningen är att materialet har optimal slitstyrka då det är av pappersliknande material. Våra plisségardiner är den riktiga sorten där högkvalitativa plissé-tyger används för ett bra och snyggt resultat.

Våra plisségardiner kan finns i många olika varianter så som släta, utan mönster, mönstrade med tryckt motiv i olika färger eller med s.k ”ytstruktur-motiv”. Vårt utbud av detta sol- och insynsskydd ger dig möjligheten att hitta något som passar varje hem.

Vi förser följande orter med plisségardiner

  • Kungälv
  • Ale
  • Lilla Edet
  • Stenungsund
  • Tjörn
  • Orust

Har du några som helst frågor eller funderingar? Du hittar våra kontaktuppgifter här.